GFI


Bedrijven die software zoeken op het gebied van security en communicatie, kunnen overwegen om van GFI Unlimited gebruik te maken. Het is een abonnement van GFI waarbij bedrijven voor een vast bedrag per gebruiker een grote hoeveelheid software kunnen gebruiken.


Met GFI Unlimited krijgen bedrijven toegang tot een complete oplossing voor security en communicatie. GFI Unlimited is een subscriptie model. Eén abonnement ontgrendelt de gehele catalogus en geeft toegang tot alle GFI Security producten inclusief GFI LanGuard, GFI MailEssentials, GFI Archiver, GFI Faxmaker, GFI Helpdesk, Kerio Control, Kerio Connect, Kerio Operator en nog veel meer. Met GFI LanGuard hebben bedrijven de beschikking over een netwerksecurityscanner en een tool om automatisch applicaties te patchen. GFI MailEssentials biedt bescherming voor jouw e-mailverkeer en houdt alle spam buiten de deur. GFI Helpdesk is een support ticket en knowlegdebase systeem voor de helpdesk afdeling.

Ben je op zoek naar een oplossing voor het archiveren van e-mails, bestanden en kalenders? Dan kun je GFI Archiver gebruiken. GFI Archiver werkt samen met bekende mailservers, zoals Microsoft Exchange en Kerio Connect. Kerio Control biedt een next-generation firewall inclusief router, antivirus, VPN en filtering van webcontent en applicaties. Voor het veilig communiceren via e-mail en instant messaging kun je een beroep doen op Kerio Connect. Bedrijven betalen een vaste prijs per maand voor alle software-opties. Hoe meer software een bedrijf via GFI Unlimited gebruikt, hoe groter de besparingen zijn. De kosten bedragen ongeveer € 3,00 per unit per maand en de dienst heeft verder geen verborgen kosten. Daarnaast biedt GFI gratis technische support voor alle GFI Unlimited-producten. GFI Unlimited bespaart dus kosten door een compleet pakket van beveiligings- en communicatieoplossingen aan te bieden voor één prijs. Hierbij krijg je volledig toegang tot een catalogus aan functioneel en bewezen producten!

Klik hier voor meer informatie.

 

Lees meer