MindTime Backup

Mindtime Backup


Mindtime Backup is specialist in het bewaren en bewaken van data. Wij winnen er zelfs prijzen mee.

Mindtime Backup richt zich al tien jaar volledig op de online backupmarkt en is al jaren één van de grootste spelers in de markt.

Waar veel bedrijven fuseren, worden overgenomen of te maken krijgen met (externe) investeerders, is Mindtime Backup één van de weinige Nederlandse bedrijven die geheel onafhankelijk is.

Het Deventer bedrijf heeft als enige Nederlandse onafhankelijke aanbieder de ISO27001 certificering, waarmee het internationaal gecertificeerd is voor haar informatiebeveiliging.

Het allerbelangrijkste bij Mindtime Backup is dat úw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn én dat u deze op ieder gewenst moment terug kan halen.

Mindtime Backup werkt samen met een partnernetwerk, dat verspreid is over heel Nederland, Duitsland en België. Om het beheren van backups zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Mindtime Backup, in samenwerking met haar partners, het Mindtime Management Systeem ontwikkeld. Dit is het meest uitgebreide systeem voor online backup en beschikbaar voor alle partners van Mindtime Backup.

Mindtime Backup neemt alle zorgen voor u weg omtrent uw backup. Met Mindtime Backup hebt u 24 uur per dag toegang tot uw bedrijfskritische data. Het terughalen (restoren) van uw bedrijfskritische gegevens verloopt online via de Mindtime Backup software of via de website.

PC Backup

Werkt u met een laptop of pc, dan is PC Backup uw ideale automatische backupoplossing. Met een klik zijn uw bestanden weer hersteld.

Pro Backup

De online backup voor het hele kantoor, een of meer servers en/of pc's backuppen, in 2 verschillende datacentra.

VM Backup

De online backup voor het hele kantoor, een of meer servers en/of pc's backuppen, standaard backupmodules voor de meest gebruikte applicaties zoals Exchange, SQL, MySQL, Sharepoint, Lotus Notes, Oracle en VMWare.

.

Meer weten over Mindtime Backup software?

Aanvullende informatie