Kerio

Kerio Connect


Kerio Connect: de slimme mailserver voor het MKB Met Kerio Connect kunt u eenvoudig communiceren en samenwerken met uw team, klanten en partners. U kunt e-mails versturen en ontvangen, agenda’s delen, contacten beheren, taken toewijzen en nog veel meer. En dat alles op elk apparaat en elk besturingssysteem. Probeer Kerio Connect vandaag nog gratis uit!

Bent u op zoek naar een betaalbare robuuste groupware oplossing om uw e-mail, agenda en adresboek effectief bij te houden? Kerio Connect MailServer is het antwoord. Microsoft Exchange is een bekende naam, maar staat ook bekend om zijn complexiteit, geslotenheid en beperkingen. Exchange is een dure oplossing die niet altijd even praktisch werkt. Kerio Connect MailServer is een alternatief voor o.a. Exchange en heeft diverse positieve reviews op zijn naam staan. Kerio Connect MailServer biedt e-mail, agenda`s, een uitgebreide webclient, toegang vanaf de hele wereld,  een geïntegreerde antispam- en antivirusoplossing en mobiele toegang. Kerio Connect MailServer is multi-platform: de software draait op Microsoft Windows, Apple Mac OS X  en Linux computers. Een licentie geeft daarnaast recht op een Outlook-connector waarmee u Microsoft Outlook kunt gebruiken als client. Indien gewenst kunnen wij alles voor u installeren en configureren. Apple gebruikers kunnen Apple Mail, iCal en Adresboek volledig gebruiken. 

 •  E-mail & contacten

  Kerio Connect is een bekroonde messaging en collaboration oplossing met krachtige functies, die voldoet aan de behoefte van zowel middelgrote als kleine bedrijven.

 •  Kalender

  Zakelijke gebruikers kunnen kalenders maken, beheren en synchroniseren om alle zakelijke en persoonlijke evenementen bij te houden.

 •  Instant messaging

  Kerio Connect biedt een chatfunctie voor het uitwisselen van expresberichten. Je kunt de online status van collega’s bekijken en in realtime met hen chatten.

 • Mobiele apparaten

  Bied jouw gebruikers een soepele en naadloze ondersteuning voor hun mobiele apparaat of tablet.

 •  Cross-platform support

  Mac, Windows of Linux. Het maakt niet uit welke e-mail client of webbrowser je gebruikt.

 •  Admin friendly server

  De management webinterface is eenvoudig en kan zelfs worden geconfigureerd vanaf een tablet.

 •  Geïntegreerde security

  Beschermt e-mailgebruikers en jouw netwerk met krachtige geïntegreerde beveiligingsfuncties.

 •  Schone en veilige inbox

  Meerdere lagen van e-mailfiltering en bescherming om gebruikers te beschermen tegen kwaadaardige e-mails en spam in de inbox.

 •  Gecentraliseerd beheer

  MyKerio vereenvoudigt het beheer van meerdere Kerio Connect, Kerio Control en Kerio Operator implementaties via een beveiligde gecentraliseerde webinterface.

Lees meer