Kerio

Kerio Control UTM Firewall NG110 NG310 NG510 NG511


Kerio Control UTM Firewall appliances met geavanceerd webfilter en antivirus plugin en gedetailleerde rapportage. GeoIP filtering, IPS blacklists en bandwith control.

Kerio Control UTM Firewall voorziet de netwerk beheerder van krachtige gereedschappen om het lokale netwerk te beschermen voor alle Internet bedreigingen, zoals hacker aanvallen en bedrijfsspionage.

Kerio Control UTM Firewall is een Windows netwerkbeveiligingspakket voor bedrijven dat antivirus scanning, webcontent-filtering, VPN-services en toegangscontrole-management levert. De beheerconsole geeft systeembeheerders de mogelijkheid om op afstand in te loggen. Deze console kan op meerdere werkstations of servers worden geïnstalleerd. Dit levert meer gebruiksgemak dan een webinterface die de meeste firewall leveranciers aanbieden. De integratie met Active Directory vereenvoudigt de set-up voor bestaande Windows netwerken. De integratie met de optionele Sophos Antivirus engine zorgt ervoor dat uw beschermt is tegen de nieuwste virussen.

De gratis Kerio VPN Client draait op alle Windows en Apple platformen De ingebouwde webclient Kerio SSL-VPN ondersteunt Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox en Apple Safari.

 •  Next-generation firewall
  Bescherm netwerkintegriteit met behulp van een netwerkfirewall, geavanceerde routing, inbraakpreventie en een VPN-client.
 •  Web, content en applicatie filtering
  Blokkeer selectief toegang tot meer dan 141 categorieën webcontent en applicaties door middel van de Kerio Control Web Filter met applicatie-awareness.
 •  Bandbreedte
  Beheer bandbreedte door internetverkeer te prioriteren. Voor hoge snelheidstransmissie geef je prioriteit aan de belangrijkste verkeerstypes en begrens je streaming video en Peer-to-Peer netwerken.
 •  Inbraakpreventie systeem
  IPS voegt een transparante laag netwerkbescherming toe met Snort-based gedragsanalyse en een database met regels en blacklisted IP-adressen van opkomende bedreigingen.
 •  Hoge beschikbaarheid
  Indien er een crash of storing optreedt, springt de tweede Kerio Control-machine in actie. Geen blootstelling aan kwetsbaarheden en geen uitval van service.
 •  Gedetailleerde rapporten
  Bekijk de internetactiviteit van individuele gebruikers, verfijn regels voor het vormgeven van verkeer, etc. met automatische, gedetailleerde rapporten van Kerio Control Statistics die naar jouw e-mailinbox worden verzonden.

Remote beheer kan via de gratis cloud tool op: https://my.kerio.com.