Microsoft

Microsoft Office 2021


Welkom bij de nieuwse Microsoft Office 2021 versies

Microsoft Office 365 bevat nu nieuwe Office 2021-toepassingen

Microsoft Office 365 wordt nu geleverd met Office 2021 voor de complete Microsoft Office-ervaring. Met toegang tot de nieuwste Office-toepassingen en andere productiviteitsverhogende diensten in de cloud; of je Office nou nodig hebt voor thuis, voor school of voor de zaak, er is altijd een Office 365-plan dat past bij jouw eisen.

Onze Office 365-abonnementsplannen bestaan onder meer uit Office 365 voor Thuisgebruik, Office 365 Personal, Office 365 voor Hoger onderwijs en Office 365 voor Mac. Bij elk plan installeer je de 2021-versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote (Access en Publisher horen er ook bij voor pc-gebruikers). Wanneer er een nieuwe versie van Microsoft Office uitkomt, krijg je daar onmiddellijk de beschikking over, zodat je toepassingen altijd helemaal bijgewerkt zijn – en omdat Office 365 geoptimaliseerd is om te werken op al je apparaten, is het makkelijk om waar dan ook toegang te krijgen tot je eigen materiaal, op je laptop, je telefoon, je tablet enzovoort.

Samen met de nieuwste software krijg je ook 1 TB cloudopslag op OneDrive, zodat je je documenten op één plek kunt bewaren en ze waar dan ook en op welk apparaat dan ook kunt openen – en dat maakt het makkelijker dan ooit om je documenten te creëren, bewerken en delen terwijl je zelf op pad bent. Bovendien krijg je als Office 365-abonnee 60 minuten Skype-gesprekstijd per maand, zodat je contact kunt houden met je vrienden en collega's over de hele wereld. En het beste van alles: je krijgt technische ondersteuning van de experts bij de Microsoft Answer desk, via telefoon of chat — helemaal gratis.

Met Microsoft Office 365 voor Thuisgebruik kun je Office installeren op maximaal 5 pc's of Macs, en op 5 Windows-, Android- of iPad-tablets — de ideale oplossing voor kleine bedrijven en gezinnen met meer dan één gebruiker. Bekijk de nieuwste Office 365-abonnementen – en doe overal meer.